Кариера: Дизайн-позиции на Тук-Там Кошер

Тук-Там Кошер е на 9-ти септември и отново събира вълнуващите личности, бизнеси и идеи в България. Побързай да запазиш мястото си с безплатна регистрация оттук.

Ето и някои от акцентите, които звучат особено вълнуващо за представителите на дизайн общността:

Изгради ценни контакти с други професионалисти в креативните индустрии

В една от 9-те зони на събитието – Buzz Hive – те очакват интересни сесии със структуриран нетуъркинг. От 14:30 до 15:30 можеш да се включиш в сесията “Възможности за развитие на творческите среди в България”. Модератори ще бъдат режисьорът и хореограф Коста Каракашян и Мартина Йорданова – куратор в Националната Галерия. Ще се запознаеш с други професионалисти в креативните индустрии, ще обмените опит, знания и ценни съвети.

 

Разгледай 53 арт проекта във интерактивния VR павилион на Конгломерат

Конгломерат среща технология, архитектура, сценография и дизайн! Съоръжението предлага невероятно VR изживяване – разходка сред вълнуващи изложби. Стоманеният купол представя 53 сценични и екранни проекти на 46 автори от 6 различни жанра – Опера, Кино, Танц, Драматичен и Куклен театър, както и Перформативни изкуства.

Открий нови кариерни възможности – разговаряй с близо 80 компании

На Кошер ще срещнеш близо 80 компании – от международни корпорации до български стартъпи, които ще ти разкажат какви възможности за развитие предлагат. В случай, че си търсиш нова работа, задължително си направи безплатна регистрация за Кошер и обиколи изложението на 9.09.

 

Участвай в интерактивна работилница за Дизайн Мислене

В Skills Lab ще има 4 интересни работилници, една от които ще бъде “Introduction to design thinking: Stanford D school workshop”. Обучител ще бъде Ива Халачева. Ива консултира средни и големи компании в областта на услугите да разрешават предизвикателства, чрез прилагане на методики от Human Centred, Service и Strategic Design. Последните 9 години практикува в Австралия и между клиентите и са Australia Post и National Australian Bank.

 

Срещни се с най-иновативните български продукти

В Hot Hive Expo ще видиш на живо едни от най-иновативните български продукти. Сред тях са българският 3D принтиран електромобил на Kinetik, летящият мотор на Assen Aero и роботът на I rise mechanics, който вдига на крака хора с двигателни проблеми. 

—————————————————

80% от събитието е безплатно и можеш да запазиш мястото си оттук. Aко искаш да си вземеш и платен билет, който ти дава достъп до Skills Lab и Hot Hive, можеш да го направиш с 30% отстъпка с промо код:

 

 

П.С. Ще има и обособено co-working пространство за всеки, който иска да поработи или да проведе тих разговор.

 

list with companies attending Tuk-Tam Career Event

Това са част от компаниите, които ще търсят таланти по време на събитието.

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
design-career-tuk-tam-kosher-2021

Вашият коментар