BDG 99 / Студио+Бар / Yeto (140 ideas): 20+ години графити и графичен дизайн

⭐️ За 99-тото дизайн събитие (+ Facebook Live) сме поканили специален underground гост, който се занимава с графити, живопис, графичен дизайн и други креативни дейности. На 11ти август имаш възможността да се докоснеш до призмата на един различен дизайнер и творец.

🍻 Ако си в София – заповядай на единствените месечни регулярни дизайн събития на живо, докато все още се провеждат. Направи нови контакти и се запознай с нови приятели. 🍹 🎨 🇧🇬

ДАТА: 11-ти АВГУСТ, четвъртък
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ, София
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
ONLINE: гледай и задавай въпроси в реално време чрез директното видео в BDG групата във Facebook !

👉 БИОГРАФИЯ
Иво Илиев Yeto е художник, графити артист и графичен дизайнер. Детската страст към рисуването лесно запалва искрата към графитите през тийнейджърските години – субкултура, в която авторският поглед към дизайна на буквата, техническото изпълнение и собственият почерк са част от качествата които се формират в артиста. Работи като художник в новите издания на списание “Дъга”. Завършва Инженерен Дизайн в Технически Университет -София
След няколко години работа в арт студиа и рекламни агенции, през 2008 е съосновател на графити колектива, в последствие Студио One For All Ideas / 140 ideas.
С работата си в сферата на графичния дизайн, Иво е автор на бранд идентичностите на стартъп проекти, събития, комерсиални и независими печатни издания, музикални проекти и много други.
Заедно с крюто, Иво е автор на първата мюръл фасада в България. Проектите, които 140 ideas създават скалират и до едно от разпознаваемите и значими събития на световната мюръл сцена – WE ALL WRITE – най-мащабното събитие на Балканите и едно от най-големите в Европа.
Творби на автора са собственост на Градска галерия Варна и са първите в новосъздадената колекция на музея за Графити и стрийт арт, на колекционери и компании в България и Европа.
140 ideas са оставили част от своето творчество в България, Германия, Италия, Франция, Гърция, Сърбия. Носители на различни награди, сред които Специалната награда на Годишните награди за Биоразнообразие.

www.yeto.art
www.yeto.design
www.instagram.com/yeto_140
www.instagram.com/yeto_design
www.behance.net/yeto

140 ideas
www.140ideas.eu
www.facebook.com/140ideas
www.behance.net/140ideas

👉 ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ
ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
🙌 www.Launchee.space (премиум студио за хубридни събития в София)
👍 www.eDesign.bg – we do web
🤘 www.Ralev.com – създаване и развиване на брандове

• Занимаваш се професионално с дизайн?
• Искаш да се развиваш кариерно и финансово?
• Искаш да си част от клуб на дизайнери-професионалисти?
• Вярваш в силата на споделеното знание и новите контакти?

⭐️ Ако отговорите на тези въпроси са ДА, то трябва непременно да тестваш BDG !
Разбери повече за ползите тук:
https://bit.ly/bdg-register

custom_permalink:
design-event-ivo-yeto-iliev-140ideas

Вашият коментар