BDG 109 – Месечна среща: Студио + Бар / Свет Симов за 15г. бизнес и лични уроци с Fontfanbric

✅ Следва едно изключително интересно събитие, защото 9 години по-късно Свет Симов (основател на световноизвестното студио за шрифтове Fontfabric.com) отново ни е на гости!

ДАТА: 9-ти юни, ПЕТЪК
СТАРТ: 19:30 ч. (заповядайте в залата 19:15ч.)
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ, София
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
+ СТРИЙМ в BDG Facebook Групата

🍻 Защо да присъствате в залата, а не просто да гледате онлайн? Защото така ще направите нови кариерни контакти и ще се запознаете с нови приятели. 🍹
ONLINE: гледай и задавай въпроси в реално време чрез директното видео в BDG групата във Facebook !
За предварителни въпроси – моля, пишете в страницата на ФБ събитието.
_____________________________

⭐️ БИОГРАФИЯ
Светослав Симов, изпълнителен директор и основател на Fontfabric, е самоук дизайнер със страст към геометрията и рисуването. Със сериозен опит в графичния дизайн, Свет е посветил кариерата си на създаването на иновативни шрифтове, отразяващи неговата уникална дизайнерска естетика.
Любовта на Свет към геометрията и прецизността си проличава в неговите най-продавани шрифтове като Nexa и Intro. Той вярва, че основите на геометричната конструкция могат да доведат до разнообразна гама от форми и дизайни. Тази философия е основополагаща за успеха на Fontfabric в разработването и изпълнението на проекти, отговарящи на нуждите на техните клиенти.
Преди да стане шрифтов дизайнер, Свет натрупа ценен опит като графичен дизайнер. Този опит му е дал дълбоко разбиране за това, което клиентите очакват от шрифтовете за собствените си проекти. В резултат на това Fontfabric е в състояние да предостави персонализирани решения, които отговарят на уникалните нужди на всеки клиент.
Той остава отдаден на разширяването на границите на типографията и създаването на нови и иновативни дизайни, които вдъхновяват и завладяват публиката по целия свят.
Fontfabric.com

Хост и модератор:
➜ Маргарит (Марк) Ралев (Ralev.com)

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
🙌 Launchee.space (премиум студио за хубридни събития в София)
👍 eDesign.bg – we do web

ФОНДАЦИЯ БДГ
Българска Дизайн Група стартира като специализирана онлайн дизайн общност през 2007г. с цел да обедини всички дизайнери в България. Това се случва поетапно през следващите години чрез серия мини проекти – размяна на контакти, конкретно ноу-хау, споделяне на най-нови ресурси, менторство и не на последно място – чрез поддържане на регулярни ежемесечни срещи на живо от 2014г. насам. Във времето, на тези месечни срещи, са споделяли безценен опит над 100 ярки професионалиста от всички сфери на дизайна и креативната индустрия в България.
Екипът на БДГ благодари на всички приятели на организацията, които подкрепят по един или друг начин това, което правим!
Надяваме се, че ще успеете да надградите своите умения и мрежа от контакти и през следващото БДГ събитие.

ДИЗАЙН ЧЛЕНСТВО В КЛУБА
• Искаш ли да се развиваш кариерно и финансово, обменяйки ценен опит и информация с колеги от дизайн бранша?
• Вярваш ли, че заедно можем повече?

⭐️ Ако отговорите на тези въпроси са ДА, то трябва непременно да тестваш нашият BDG клуб!
Разбери повече за ползите тук:
https://bit.ly/bdg-register

custom_permalink:
design-meetup-svet-simov-fontfabric

Вашият коментар