Дискусия относно употребата на AI за творчески цели

Докато фийдовете ни са заляти с нови портрети от Lensa app, а все повече артисти обръщат внимание на въпроса за авторските права, партньорите от Ratio организират едно тематично събитие по темата: ARTificial ви очаква този петък ( 16.12.2022) от 19:00ч. в Club Terminal 1.

На събитието ще стане дума за науката зад изкуството на AI и можем ли да го наречем изкуство изобщо, а в разговора ще се включат Сергей Пунчев от Studio PUNCHev, Константин Василев (КиВ) и Иван Шопов.

Как Studio PUNCHev използват софтуери като Midjourney в своята работа? За това ще разкаже Сергей Пунчев и ще сподели как този инструмент за работа оптимизира процеса в студиото.

Константин Василев, програмист с интерес към изкуствения интелект и Vice President Of Technology Development в Sciant, ще представи основните принципи на работа при програми като Midjourney, Imagen, DALL-E и ще разкаже докъде стигат те днес и къде може да бъдат утре.

Иван Шопов пък ще представи гледната точка на артиста. От него ще чуем заплаха ли е AI за творчеството и може ли да наречем изкуство продуктите, получени по този начин.

Разбира се, остатъкът от дискусията ще бъде воден от въпросите на публиката.

PRO членовете на BDG се възползват от специална отстъпка от цената на билетите. Използвайте промо код за 20% намаление при регистрация онлайн.
Кодът за намаление е видим за всички PRO членове, които са се логнали в системата по-долу на тази страница 👇

_

custom_permalink:
design-with-ai-ratio-discussion

Вашият коментар