Dribbble Bulgaria

Може би не знаете, но има българска Dribbble група, която е активна на адрес:
https://www.facebook.com/groups/532584633428399/

Dribbble е едно от най-активните онлайн дизайн общности последните години. Интересното при нея е, че не може да се влезе без да имате покана от някой. Освен да поискате такава покана, в българската фен група може да получите и много други неща:

  • интересни съвети за подобряване на работата
  • промотиране на вашите дизайни ( евентуално повече Likes , ако са добри )
  • да се запознаете с други “играчи” на някоя от срещите
  • съвети как да направите по-добър статус в сайта
dribbble-bulgaria-fb-group-screen

Любопитен факт е, че Българската Дрибъл група е създадена от Мартин Бонов (студио KickFlip), активен дизайнер, който твори и работи от България.

 

Dribbble ще ви помогне да премерите сили с дизайнери от всякакви страни, както и да разберете къде се намирате в развитието си. Много от нещата в сайта следват конкретни моди и не винаги “харесванията” отговарят на качеството, но като цяло нивото е високо и е от онлайн местата, на които може да се видят хубави дизайни.
Естествено, Дрибъл е чудесен за търсене на нови международни клиенти. Портфолиото в него се индексира добре в Google и е полезно да вкарате поне няколко дизайна, за да проверите дали този канал работи за вас.

 

dribbble-portfolio-example

Примерно Dribbble портфолио

 

Защо да не започнете с регистрация в сайта, в официалната Facebook Dribbble група и в българското Dribbble общество ? :)

 

custom_permalink:
dribbble-bulgaria
ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":1,"like_count":1,"comment_count":0,"total_count":1},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507166097
ea_share_count_total:
1

Вашият коментар