40% процента отстъпка за Elevate Design Summit!

През месец май ще се проведе Elevate Design Summit в офиса на МенторМейт, чиято мисия е да изстреля кариерата ви като UX/UI дизайнер до следващото ниво и да покаже защо мислим, че България ще бъде основна движеща сила в дизайна в бъдеще.

Всички регистрирани PRO членове на BDG ще получат 40% отстъпка за втория платен ден на Elevate Design Summit.

Събитието ще бъде разделено на две части: Безплатно портфолио ревю (10 май) и лекции на водещи дизайнери от САЩ и България (11 май). Някои от темите, които ще се засегнат: Design Systems, Design Sprints, Inclusive Design, Design Advocates, User Research и др.

https://mentormate.com/elevate

Портфолио ревю на 10 май – остават по-малко от 10 места (безплатно)

Присъединете се към други начинаещи дизайнери като вас, за да покажете портфолиото си и да усъвършенствате дизайн уменията си. Опитни членове на нашия дизайнерски екип ще ви дадат съвети как да подобрите дизайна и представянето на работата ви.

6 сесии от водещи дизайнери от САЩ и България на 11 май (24,99 евро, редовна цена на билета без отстъпка)

Всичко, което трябва да знаете, за да сте сигурни, че дизайните ви ще имат възможно най-голямо въздействие върху клиентите и крайните потребители. Ще научите ключови техники, чрез които да използвате екипната работа във ваша полза, да подобрите процесите в дизайна и да бъдете едни от топ UX експертите в България.

По време на Elеvate Design Summit ще научите също и какво търсят компаниите в лицето на дизайнерите и защо работата с други дизайнери и разработчици води до иновации. Събитието също ще даде и поглед върху бизнес аспекта на дизайна.

Кодове за отстъпка:

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис код за отстъпка 40%!

BDG20 – само 10 билета за отстъпка за другите членове на групата

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
otstupka-elevate-design-summit-2019/

Вашият коментар