Video / Raffaele Cesaro BDG10

Италианецът Рафаеле Чезаро ( Raffaele Cesaro ) е творчески директор на Saatchi & Saatchi България в периода, в който е снимано видеото ( 11ти Март, 2015г.) . Носител е на множество престижни награди в сферата на визуалните изкуства и комуникацията, включително отличия от Golden Drum, Midas Awards и Epica.

Срещата протече под формата на лекция, в която той показа образци от кампании, в които е участвал. Чезаро беше супер отворен и отговори директно на всеки зададен въпрос. Разказа ни за механиката в една голяма рекламна агенция, за работата с големи брандове, за взимането на решения, за представянето на проекти и други интересни неща, свързани с рекламата и дизайна.

Публикуваме записa с голямо закъснение, защото звукът беше много лош и се опитахме малко да го подобрим. Специални благодарности за положеното старание на Ники Михайлов.

Продължителност: първа част: 35 мин., втора част : 24 мин. (общо 60 мин.)
Качество: Full HD с компресия
Звук: лош / директно от GoPro

Организационни партньори:
Soho.bg
Saatchi.bg
Localancers.com

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Видеото тук е само за архивни цели. То не може да замести преживяването по време на месечните срещи и разговорите с дизайн-гостите, въпросите и запознаването с нови хора. Месечните БДГ срещи са на всяко 11то число и са със свободен вход. Заповядай!

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507178352
custom_permalink:
raffaele-cesaro-creative-director-video-bdg10

Вашият коментар