Играй и спечели: 2 билета за UXify 2018

UXify е двудневна дизайн конференция, която ще се проведе в София на 27-и и 28-и април 2018 г. Четвъртото издание ще обърне внимание на бъдещето на дизайн индустрията и ще се фокусира върху подбрани теми, изследвания и работилници върху дизайн процеса, тестването на използваемостта и дизайн системите. Първият ден на UXify 2018 ще започне от петък сутринта с конференция, панелна дискусия и споделяне на интересни идеи на сцената. Най-бързите ще могат да се сдобият с билети за работилниците и да взаимодействат с местни и международни дизайн експерти в съботния ден. Събитието е подходящо както за нови посетители, така и за редовни UXify ентусиасти.

ИГРАЙ & СПЕЧЕЛИ

Два безплатни билета за UXify търсят своите собственици. Добавете коментар към фейсбук поста в фб групата на БДГ с въпрос по отношение на бъдещето на UX-a. Въпросът с най-много харесвания до 12 ч. по обед на 13ти Април ще донесе на автора си безплатен билет и честта въпроса му да бъде зададен по време на панелната дискусия. Вторият билет ще бъде разигран на случаен принцип между всички харесали въпроса победител.

_____

Two free UXify tickets are up for the grabs. Comment on this facebook post with a question regarding The Future of UX. The one that collects most likes until 12 p.m. on April 13th will earn its author a free pass and the honor that his question will be asked during the panel session. The second ticket will be raffled among all the people, who liked the winning question.

Билети за UXify с отстъпка за регистрирани PRO членове.

PRO членовете на BDG могат да ползват отстъпка за билетите за събитието. За да научите кода за отсъпка, прочетете интервюто със Стефан Иванов, Senior UX Architect, Infragistics.

custom_permalink:
uxify2018-tickets-bileti-specheli-design-ux-igra

Вашият коментар