Video / BDG 52 / Зинаида Илер / Touch the UX

Ударна доза UX от Германия с гост Зина – Зинаида Илер за BDG 52. Тя е разработвала проекти за Siemens, BSH, Bosch, Vodafone, BMW, Zeiss и др. Разказа ценни неща и можете да наваксате с тях от видеото по-долу.

Дата на събитието: 11-ти септември, вторник

КРАТКА БИОГРАФИЯ

Зинаида Илер е възпитаник на Казанлъшката Художествена Гимназия. Завършва „Промишлен дизайн“, а след това продължава обучението си по същата специалност в Художествената академия. След завършване на първи курс е приета в Художествена академия по изкуства и дизайн Burg Giebichenstein, Хале /Заале, Германия, където се дипломира по специалност „Промишлен дизайн“ с фокус UI/UX на електронни програми. От 1995 година живее и работи в Мюнхен.

Започва кариерата си като интерфейс дизайнер в iSYS GmbH. В периода 2002-2006 г. е главен интерфейс дизайнер в designafairs GmbH и отговаря за интерфейса на мобилните телефони на Siemens. През 2007 г. напуска и основава собствена дизайнерска агенция Зиносайн в Германия; през 2016 г. открива и седалище в България. Зина работи в сферата на телекомуникацците, медицинската техника, бяла техника, автомобилната индустрия и много други. Между нейните дългогодишни клиенти са Siemens, BSH, Bosch, Vodafone, 1&1, Telekom, BMW, Dräger, Brainlab, Physiomed, Pentax, Ulrich medical, Zeiss

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 101 мин.
Качество: Full HD
Аудио: 101 мин. микрофон-брошка
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11-то число. Заповядай!

Ако искаш да станеш член на BDG и да се възползваш от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук

 

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
video-bdg-zinaida-iler-ux

Вашият коментар