Video / BDG#26 / Валери Гюров / От гаража до тавана и по стълбите нагоре

Гост на БДГ 26 беше Валери Гюров. Срещата се проведе през юли 2016 г., а темата на разговора беше “И сам архитектът е воин – от гаража до тавана и по стълбите нагоре“. Ако сте любопитни да разберете повече за начина, по който премина събитието, можете да наваксате като гледате видео записът от срещата.

За Валери Гюров:

Архитект Валери Гюров е роден в гр. София през 1982 г. и е израснал в семейство, което се състои предимно от строителни инженери. Още от малък обикаля по обекти и бетонови възли. За негово щастие, математиката не му върви и не поема по този път. В края на гимназиалните си години решава, че иска да учи архитектура, а искрата за това желание пламва от увлечението му към графитите. Тази негова амбиция изразява желанието му да променя средата, която го вълнува. Времето не му достига, за да се подготви за изпитите в УАСГ, но успява да се класира за специалност “Инженерен дизайн” в Технически универстиет. Паралелно обаче го приемат в няколко немски университета и така през 2001 г. заминава за Щутгарт, за да учи архитектура.

 Ако си регистриран PRO член и си се логнал в сайта, ще можеш да видиш под този надпис пълната лекция. Приятно гледане!

Продължителност: 77 мин.
Качество: Full HD
Видео заснемане и монтаж:
Aleksandar Kostov

Месечните БДГ срещи се провеждат на 11то число и са със свободен вход. Заповядай!

Ако искате да станете член на BDG и да се възползвате от отстъпки към нашите партньори, регистрирайте се тук. 

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":0,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507092006
custom_permalink:
video-bdg26-valeri-gyurov-design

Вашият коментар