Дигитален печат за текстил с 15% отстъпка за членове на BDG

WESELL е също една от фирмите, които подкрепят българските дизайнери! Участвайки в партньорската програма на „Българска дизайн група“, те предлагат специалнa отстъпкa от 15% за членовете на групата при ползване на услугата директен дигитален печат. Независимо дали искате да отпечатате
картинка от каталога на WESELL или желаете да отпечатате ваш собствен дизайн върху тениска, дънки, суитчър, торбички или друго текстилно изделие, вие ще можете да се възползвате от тази отстъпка.

На техния уебсайт Teniskata.eu можете да откриете допълнителна информация за материалите и мастилата, които се използват в технологичния процес на печатане.

Директният дигитален печат е специална технология, която дава възможност за висококачествен печат с ярки цветове, резултатът от което е пълноцветна щампа с реалистично качество. Мастилото, с което се печата прониква дълбоко в тъканите и не създава гумена повърхност върху материята. Щампата изглежда и се усеща като част от тениската, а издръжливостта при пране е по-висока.

Екипът на WeSell е съставен от практици, които са брандирали стотици проекти за различни брандове в България. Ако отидете на място в тяхната работилница ( на 4ти КМ, София ) ще можете да се консултурате и да ви препоръчат най-добрия подход за даденото текстилно изделие, да ви препоръчат най-добрия размер или разположение за щампата:

Машината за директен печат, която се използва е от най-висок клас и позволява да се произвеждат висококачествени щампи както в единични бройки, така и в големи тиражи на съпоставими със сито печата цени.

pdf-icon-bdg    Тук ще откриете редовните цени за директен дигитален печат.

Освен това WESELL оставят отворена възможността и за допълнителна отстъпка при ползването на услугите им. Ако желаете да се възползвате от специалните цени на този наш партньор, но все още не сте член на БДГ, е нужно първо да се регистрирате като такъв.

Страницата за регистрация и плащане на членски внос е достъпна от тук.  

Партньорската програма на “Българска дизайн група” цели да развие локалната дизайн сцена чрез предлагане на специални условия и цени за услуги и продукти, свързани с индустрията, на членовете на общността. В страницата с партньори можете да се запознаете с други фирми, медии и организации, които са част от партньорската програма на БДГ.

Ако искате да станете партньор и да предоставите отстъпки на дизайнерите от БДГ, моля пишете имейл на info@bdg.bg.

PS: видяхте ли отстъпките за онлайн магазин от Raz ?

ea_share_count:
{"Facebook":{"share_count":0,"like_count":0,"comment_count":0,"total_count":0},"Twitter":0,"Pinterest":0,"LinkedIn":7,"GooglePlusOne":0,"StumbleUpon":0}
ea_share_count_datetime:
1507173275
ea_share_count_total:
7
custom_permalink:
%D0%B4%D0%B8%D0%B3%D0%B8%D1%82%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BD-%D0%BF%D0%B5%D1%87%D0%B0%D1%82-%D1%82%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%BE%D1%82%D1%81%D1%82%D1%8A%D0%BF%D0%BA%D0%B0-%D1%87%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B5

1 Коментар

  1. Margarit Ralev

    Знаете ли, че дигиталният печат за текстил прави възможно усвояването на зони по изделието, които са недостъпни за ситопечата като например шевове и други неравности. :)

Вашият коментар