BDG №90 / КАЛОЯН ТОШЕВ / NFTs – Дигитален Ренесанс и Накъде Отива Изкуството

BDG СЪБИТИЕ №90 (+ Facebook Live)
👉 Събитието през ноември e по-различно поради 2 причини: имаме гост, който е бил в БДГ преди повече от 7 години и от друга страна същият този гост в последно време се е развил в една много интересна дигитална посока – продажба на крипто дизайни (дигитално изкуство през NFT). Изключителна рядкост за България, която си заслужава да чуете на живо.

КОГА: 12-ти НОЕМВРИ, петък
ЧАС: 19:30 ч.
КЪДЕ: Launchee, ЦУМ
ВХОД НА МЯСТО: 10 лв
(5лв за ПРО членове на БДГ)
ONLINE: гледайте видео в BDG групата

👉 ЗА ГОСТА
Калоян Тошев e артист и дизайнер по призвание, и предприемач по неволя.
Основната тема в изкуството му е женската красота и естетика като се опитва да го предаде чрез дигитално изкуство и цветни картини. Стреми се създава позитивни емоции у хората. Обича естетика, дизайн и технологии. Голям фен е на екстремните спортове и бойните изкуства, които редовно практикува. Съосновател е на няколко статъп-а.
Калоян е един от първите дизайнери в българия, които успешно се реализира в новата крипто NFT среда.
Повече за него:
www.mzkmzk.com
www.foundation.app/@mzkvisuals/
www.instagram.com/mzkvisuals/

👉 ХОСТ
Маргарит (Марк) Ралев, основател на БДГ

ОРГАНИЗАЦИОННИ ПАРТНЬОРИ
👍 eDesign.bg – we do web
🙌 Launchee.space (Sofia’s premier space for teaching, workshops, and events)
🤘 Ralev.com – създаване на брандове (от-до) за офлайн и дигитална среда

+++

Каузата на Bulgarian Design Group (BDG, 2007) е да обедини българските графични дизайнери в една професионална общност. BDG е онлайн и офлайн зона, в която всеки може да се вдъхнови, свърже с нови колеги, получи професионален отговор и вдигне нивото още повече.
Групата във Facebook ( www.fb.com/groups/bulgariandesigngroup ) и месечните събития са основaта на тази дизайн общност. При нормални обстоятелства – събиранията се правят всеки месец, винаги около 11-то число. Настроението е неформално. Освен нетуъркинг, всяко събитие има конкретна тема и гост.
Говори се за графичен дизайн, уеб дизайн, интерфейс дизайн, UX, дизайн на мобилни апликации, анимация, 3D дизайн, дизайн на игри, дизайн на опаковки, дизайн на електронни магазини и други креативни и професионални теми. Стремим се да добавяме стойност чрез технически познания, софт скилс, и съвети за работа с клиенти.

ИСКАШ ДА СИ ПОМАГАМЕ ВЗАИМНО, НАЛИ?
Лесно можеш да станеш PRO член на BDG и да се възползваш от множество отстъпки % – събития, промоции на партньори, ВИДЕО АРХИВ до изминали дизайн презентации и други благинки.
Виж как – тук:
WWW.BDG.BG/REGISTER

🍻 И не забравяй, че винаги е по-весело ако поканиш да гледаш с приятел!

ampforwp_custom_content_editor:
ampforwp_custom_content_editor_checkbox:
ampforwp-amp-on-off:
default
ampforwp-ia-on-off:
default
custom_permalink:
bdg90-kaloyan-toshev-nft-art

Вашият коментар